Onze diensten


Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit verbouw-, renovatie- en onderhoudswerkzaamheden aan woningen of andere gebouwen. We werken voornamelijk in de provincie Zeeland, West-Brabant en omstreken. Een greep uit onze diensten.


 Verbouw

Wanneer u voor het verbouwen van uw woning of bedrijfspand kiest, dan kiest u voor een woning of werkplek waarin u zich echt thuis gaat voelen. Van dakkapel tot badkamer en van zolder tot deurpost: wij hebben in de loop van de tijd al vele woningen in hun geheel opgeknapt. Volgens uw eigen wensen of ideëen, maar uiteraard met het nodige advies. Dat is de basis om samen tot iets moois te komen.


Renovatie 

Renoveren betekent gedateerde woningen onder handen nemen en laten voldoen aan de eisen van deze tijd. Wij zorgen ervoor dat een woning bijvoorbeeld goed wordt geïsoleerd en geheel voldoet aan de eisen van nu, met betrekking tot het woongenot. Onze ervaren vakmensen hebben de kennis om uw wensen op een kwalitatief hoog niveau af te werken.


Nieuwbouw

Bij Timmerwerken van der Male bent u ook aan het juiste adres voor alle vormen van nieuwbouw. Of het nu gaat om het plaatsen van complete woningen, een schuur of garage, een kleine aanbouw of een complete loods. Wij hebben ruime ervaring en expertise.


 

Offerte aanvragen